Hoppa till innehåll

Engagera dig!

Det ska vara enkelt att engagera sig hos oss, vi välkomnar alla studenter till att vara en del av vårt team! Att arbeta på Studentpuben är inte som att arbeta på andra arbetsplatser, vi arbetar med varandra, för varandra!

Du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenheter för att kunna engagera dig! Vi lär dig allt du behöver kunna på plats, antingen i samband med arbetspasset, eller via separata utbildningsdagar – håll dig uppdaterad om dessa dagar via vår Facebooksida. Det enda som förväntas av dig är en glad och öppen inställning, och bekväma skor att jobba i.

Mer om de olika arbetspositionerna som finns hittar du här nedan:
• Garderob
• Bartender
• Köksansvarig
• Diskplockare
• DJ
• Serveringsansvarig (egen utbildning)

För att Du ska känna dig bekväm med att jobba på alla våra olika positioner så anordnar vi i början på höstterminen jobbutbildningar där Du får möjlighet att lära dig om allt. När du gått på vår utbildning blir du en Pubhjälte hos oss! Självklart går det även bra att jobba som outbildad jobbare på de flesta positioner.
För att skriva upp sig på ett jobbpass gå in på karen.bthstudent.se. Du använder samma inlogg som på studentportalen.

Vi får ibland höra att vi jobbar gratis för att vi jobbar ideellt, men det är inte sant.
Att arbeta ideellt på Studentpuben innebär att man genom att upplåta en del av sin tid bidrar till allmännytta för Karlskronas studenter. Detta är givetvis något vi är extremt tacksamma för, och på alla vis vill belöna. Varje arbetat pass räknas. Förutom att jobba och träffa nya människor får du varje pass förmåner, mat och fri tillgång till kaffe, te och läsk under arbetspasset. En gång i slutet av terminen bjuds det även in till Tackfest, detta är ett sätt för Pubsektionen att tacka de som ställt upp och det bjuds på mat och dryck i form av en sittning. Alla som arbetat fem ideella pass under terminen är välkomna.

Utöver dessa förmåner har du som ideell många stunder av glädje, nya vänskaper, arbetslivserfarenheter, utbildningar och andra former av aktiviteter och evenemang att se fram emot!